Hopp til innholdet

Animair Varmepumper

Animair Delta 35

Animair Delta er skapt for å gi energismart oppvarming og kjøling til rettferdig pris. Tilpass den enkelt til ditt hjem med enten hvit eller sort innedel. Delta har energiklasse A++ og er et godt valg for boliger med lavt eller middels varmebehov. Utviklet for nordisk klima og driftstestet ned til -25 °C.

Animair Alpha 35

Animair Alpha 35 er en liten og smidig varmepumpe som passer utmerket til mindre eneboliger, leiligheter og hytter. Med kjøleeffekt på hele 4.3 kW er den et godt valg for deg som trenger kjøling av foreks. loftstuen, soverom eller til hjemmekontoret.

Vedlikeholdsvarme funksjon ned til 8°C som hjelper å holde det frostfritt, WIFI med APPstyring og Goldenfin korrosjonsbeskyttelse gjør den godt egnet til vårt robuste klima.

Animair Omega 40

Omega 40 er en kraftplugg utviklet for og gi god effekt i tøft nordisk klima. Markedets eneste varmepumpe som er fabrikktestet helt ned til -35°C. 

Omega har alle funksjoner som forventes av de beste nordiske toppmodellene og har svært stillegående drift både inne- og ute. Den har et elegant design som glir pent inn i de fleste hjem.