Hopp til innholdet

Varmepumper Bedrift

Varmepumper bedrift

 

Vi tilbyr ulike varmepumper og løsninger for kontoret, verkstedet eller lokalet ditt. Vi har et bredt utvalg produkter som kan spesialtilpasses ut fra plassering, areal, pris og behov. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne en løsning

Med varmepumper fra Dacom Aircon kan man fint dekke energibehovet i et næringsbygg, i boligblokker og/eller i skoler kostnadseffektivt. Ikke minst vil det være en mer miljøvennlig løsning. 

En varmepumpe kan spare mye energi i forskjellige størrelser og typer av næringsbygg, skoler og boligblokker. Våre varmepumper leverer både oppvarming og kjøling. En varmepumpe benytter gratis energi fra ute-luften og vil garantert være en lønnsom investering både for nye og eksisterende næringsbygg.

ATDX ER PERFEKT FOR

Industribygg, lagerlokaler, verksteder og bilhaller som stadig åpner store porter og dører for å kunne utføre sitt daglige virke. Disse virksomhetene opplever at det er nesten umulig å holde en jevn innetemperatur. ATDX er en god løsning som gir energieffektiv oppvarming og god arbeidstemperatur gjennom hele året.
Varmepumpene er spesielt utviklet for installasjon i ”skittent” og røft miljø.

ATDX har en høy luftstrømning og flytter 2000-3500 kubikkmeter per time per enhet, noe som gir rask gjennoppvarming selv i store lokaler.

Les mer om ATDX her

Animair Sigma Tower

Ideell temperatur, hver dag – hele året!

Animair Sigma Tower er en ideell løsning for større lokaler med behov for oppvarming og/eller kjøling. Leveres i både en- og trefase versjon. Systemet har en rekke smarte funksjoner som vedlikeholdsvarme, bevegelsesensor,  turbomodus og selvrensefunksjon.

  • Utmerket ytelse ved -20°C og energiklasse A+++
  • Vedlikeholdsvarme 8°C
  • 18,5 kW varme rett på gulvet
  • Høy luftstrøm for jevn luftfordeling i store lokaler
  • Smartpanel på selve innedelen for enkel og rask håndtering

 

Les mer om Animair Sigma Tower her