Hopp til innholdet

Hitachi Yutampo R32

yutampo

Yutampo R32 

Sparer mye energi og kostnader til varmtvann, kan redusere energiforbruket med mer enn 2/3 deler!

Yutampo er en delt varmepumpe og varmtvannsbereder for produksjon av varmtvann som minimerer miljøpåvirkning samtidig som den opprettholder høy ytelse og et lavere energiforbruk enn en elektrisk bereder.

  • Energisparende tappevannsløsning med Inverter kompressor
  • Høy effektivitet på produksjon av varmtvann på grunn av fornybar energi
  • DUPLEX rustfritt stål for solid kvalitet og korrosjonsbestandighet

 

Les mer om løsningen her

 

Hvordan fungerer det?

Yutampo R32 består av en gulvstående tank og en utedel. Systemet kan produsere varmtvann opp til 55°C (75°C med elektrisk varmeapparat). Tanken sikrer en høy grad av komfort takket være moderne funksjoner samtidig som den gir deg et lavere og mer miljøvennlig energiforbruk.

Yutampo er den første R32 varmepumpe varmtvannsberederen på markedet som er i full overensstemmelse med EN378. Aktiv anode beskyttelse, forsterket isolasjon rundt tanken og det skånsomme kuldemediet R32 sikrer lang levetid. 

Kontroller relevante funksjoner enkelt direkte på tankens smartpanel, for eks. uketimer, varmtvannsmodus, nattmodus osv.

Produser tappevann når strømprisen er rimeligst med timer funksjonen

Utnytt det «batteriet» som varmtvannstanken din er og produser tappevann når strømprisene er rimeligst. Normalt sett er kW/t prisen kanskje 25-50 øre lavere om natten, mens prisen stiger igjen i 5-6 tiden om morgenen på ukedager. Ved å stille inn varmepumpens timer til og varme opp tappevann primært om natten, vil du ha godt med varmt vann til familiens morgenforbruk.

En slik innstilling gir deg ytterligere besparelse i kroner og øre, i tillegg til energibesparelsen en Yutampo allerede gir.