Hopp til innholdet

Hitachi Varmepumper

Hitachi Shirokuma

 

Shirokuma er Japansk og betyr isbjørn

Hitachis Nordiske spesialmodell Shirokuma Nordic representerer det ypperste av kvalitet og gjennomtenkt design. Tilgjengelig i tre ulike maks effekter slik at modellen enkelt kan tilpasses akkurat din boligs behov.

Dodai Eco Power

Modellene i Dodai serien er lagd for diskrete plasseringer og med kun 78 cm i bredde har Dodai en av de mest kompakte innedelene på markedet. Prisgunstig modell ypperlig til både kjøling og oppvarming på mindre steder.

Mokai

– Prisvinnende komfort fra Hitachi

Mokai er en kompakt og driftssikker varmepumpe fra Hitachi tilgengelig i to maks effekter. Innedelens kompakte design gjør den svært plasseringsvennlig med kun 78 cm bredde. Lavt lydnivå og kompakt design gjør den plasseringsvennlig i de fleste hjem.

Yutampo R32 

Sparer mye energi og kostnader til varmtvann, kan redusere energiforbruket med mer enn 2/3 deler!

Yutampo er en delt varmepumpe og varmtvannsbereder for produksjon av varmtvann som minimerer miljøpåvirkning samtidig som den opprettholder høy ytelse og et lavere energiforbruk enn en elektrisk bereder.

yutampo_multi

Multi + Yutampo Komfort løsning

Hva er nytt med Multi + Yutampo?

Multi + Yutampo er det første Multisplitt systemet på markedet som tilbyr både kjøling, oppvarming og varmtvann kun ved bruk av en enkelt, supereffektiv varmepumpe utedel.

Systemet kombinerer luft til luft varmepumpe innedeler for oppvarming og kjøling med en varmtvannsbereder med innebygget varmeveksler.