Hopp til innholdet

Panasonic Varmepumper

icebreaker premium

Icebreaker Premium

Panasonic Icebreaker Premium er trolig den råeste varmepumpen lagd for nordisk klima noensinne! Premium er energieffektiv og pålitelig ved utendørstemperaturer helt ned til -35°C. 

På grunn av varmekapasitet, behagelig kjøling og det unike anti korrosjonsbelegget Bluefin vil varmepumpen gi jevn varme hele året uavhengig av klimaet der du bor.

Icebreaker ECO

Panasonic Icebreaker Eco passer like godt inn i leiligheten, eneboligen og til sommerstua. Med behagelig vedlikeholdsvarme sørger Eco for jevne temperaturer året rundt og varmepumpen passer derfor like godt til oppvarming om vinteren som til kjøling om sommeren.

For å passe enda bedre inn i nordiske hjem har Icebreaker Eco fått en ny hvit og matt overflate med matchende fjernkontroll. Utformingen er enkel, ren og elegant!

Icebreaker Floor

Panasonic Icebreaker Floor er en moderne varmepumpe som gir behagelig varme ned til -25. Det smidige designet gjør Floor lett å plassere, den kan bygges helt/delvis inn i vegg eller plasseres hvor panelovnen tidligere sto.

Det innebygde Nanoe X luftrensesystemet, sammen med avansert Inverter+ teknologi vil gi deg god komfort året rundt

ICEBREAKER Basic 5.2

 

NYHET! Basic er bygd i det kompakte sømløse designet til Heatbreaker, men varmer ned til -25°C. Med kun 779 mm passer Basic inn på virkelig trange områder hvor det er behov for varme og/eller kjøling. Icebreaker Basic er akkurat det du trenger av energieffektivitet og komfort, gjort helt enkelt.

Panasonic Heatbreaker

Komfort kjøling til en svært lav pris. Passer til soverom og andre små rom. Modellene har også varmepumpe funksjon og kan brukes i Multi Split anlegg.